BredaPas

Met de BredaPas kunt u bij een aantal organisaties, clubs en instellingen met korting deelnemen aan activiteiten. Kinderen tot en met 17 jaar kunnen via een intermediair een aanvraag indienen bij het Jeugdsportfonds en jeugdcultuurfonds.

BredaPas
BredaPas

BredaPas

 

De BredaPas is een kortingspas. Woont u in Breda en heeft u een laag inkomen dan kunt u de gratis BredaPas aanvragen. U hoort binnen 8 weken of u de pas krijgt. Voor uw partner en kinderen van 12 tot en met 17 jaar kunt u een eigen pas aanvragen. Kinderen tot 12 jaar kunnen met de pas van ouders/verzorgers gebruik maken van de BredaPas aanbiedingen.

De BredaPas 2018 kunt u tot nader bericht blijven gebruiken in 2019. 

 

Voordeel BredaPas

U krijgt onder andere korting, maximaal € 75, bij Bredase sportverenigingen, cursussen bij de Nieuwe Veste en Volksuniversiteit, aanbrengen van energiebesparende maatregelen in uw huis en wordt gratis lid van de bibliotheek. 

Kinderen tot en met 17 jaar krijgen korting op lidmaatschap, les- of cursusgeld, maximaal € 150, voor activiteiten om mee te doen in de maatschappij.  De organisatie moet aangesloten zijn bij de BredaPas. Kinderen tot en met 17 jaar kunnen via een intermediair een aanvraag indienen bij het Jeugdsportfonds en jeugdcultuurfonds.
De korting voor kampgeld, bedoeld voor kampen georganiseerd door de Stichting Zomerkampen, bedraagt 90%.
Overzicht van activiteiten met korting: Korting voor BredaPashouders

 

Bron