Welkom bij Betoverend Breda!

De schaatsbaan op de Grote Markt, de levensgrote Kerstboom en de heerlijke Wintertube zijn het middelpunt van Betoverend Breda.

Welkom bij Betoverend Breda!

Welkom bij Betoverend Breda! 

Van 21 december tot en met 01 januari wordt de Grote Markt omgetoverd in een intieme, winterse sfeer. Deze editie van Betoverend Breda staat helemaal in het teken van ‘samen Breda betoveren’. 

De schaatsbaan op de Grote Markt, de levensgrote Kerstboom en de heerlijke Winterstube zijn het middelpunt van Betoverend Breda. 

Welkom bij Betoverend Breda! 

Van 21 december tot en met 01 januari wordt de Grote Markt omgetoverd in een intieme, winterse sfeer. Betoverend Breda heeft dit jaar als thema ‘samen Breda betoveren’. 

 

Breda heeft zijn eigen kerstsprookje. Dat gaat over het jongetje Careltje. Hij woont al heel lang onder de Grote Markt  Niemand heeft hem in het echt gezien.  Careltje kent alle verhalen van BredaHij heeft de laatste tijd hard gewerkt. Hij verstopte lantaarns in de stad, die kinderen via de speurtocht kunnen gaan zoeken. Ook maakte hij een bouwplaat van waarmee geknutseld kan worden en de kinderen Breda kunnen betoveren. 

Careltje voelt zich soms alleen en daarom verzamelt hij lichtjes voor in de kerstboom op de Grote Markt. Kom je ook een keertje kijken?.Je kan daar ook een wens doen bij de kerstboom. Misschien win je daar nog een prijs mee! Careltje heeft er ook voor gezorgd dat er geschaatst kan worden midden in de stad!

Careltjes IJsbaan op de Grote Markt is open op:
Zondag tot en met donderdag: 10:00 – 21:00 uur
Vrijdag en zaterdag: 10:00 – 23:00 uur
Dinsdag 24 december: 10.00 – 17.00 uur
25 en 26 december: 11:00 – 21:00 uur
Dinsdag 31 december: 10:00 – 20:00 uur
Woensdag 01 januari: 12:00 – 21:00 uur

Voor het hele programma kan je kijken op de website https://betoverendbreda.nl/programma/